Header_travail_en_hauteur

WERKEN OP HOOGTE

BAN HET RISICO OP VALLEND GEREEDSCHAP UIT

Elk jaar veroorzaakt vallend gereedschap duizenden ongevallen, met grote gevolgen voor de gezondheid en productiviteit. Door te kiezen voor oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld voor het werk op hoogte, kunt u deze risico's uitbannen. Bovendien levert dit tijdwinst op en verbetert het de productiviteit. De nucleaire sector gebruikt de term FME (Foreign Material Exclusion) voor oplossingen die deze risico's aanpakken.


 
FACOM SLS: EEN COMPLEET ASSORTIMENT BEVEILIGDE GEREEDSCHAPPEN
Het Safety Lock System-assortiment bestaat uit 190 beveiligde gereedschappen, 3 draaglijnen, 2 riemen,
2 riemaccessoires en 2 sluithaken.
  • MEER VEILIGHEID
    Als een gereedschap valt, kan er iemand gewond raken. Zo'n ongeval kan niet alleen heel ernstige gevolgen hebben voor het slachtoffer, maar ook voor het bedrijf.
  • MINDER TIJDVERLIES
    Als een gereedschap valt, moet het worden opgehaald of opgezocht. Naar beneden klimmen, naar het gereedschap zoeken, het van een lastige plek zien te krijgen … Dit neemt allemaal tijd in beslag, waardoor de medewerker vertraging in zijn werk kan oplopen.
  • BESPARING VAN GELD
    Als een gereedschap valt, kan het schade veroorzaken aan een dure installatie of kostbare machine, een productieproces verstoren of onderbreken of op een onbereikbare plaats terechtkomen, waardoor het moet worden vervangen.
ZOOM +
Windsector Kerncentrales Telecommunicatie Booreilanden Onderhoud Schepen
hauteur_sls
Anim_BAG-RECT2SLS

BAG-RECT2SLS
ZAKJE MET 2 INTREKBARE LEIRIEMPJES

Meer Weten
BAG-CLIMBSLS_PH01

BAG-CLIMBSLS
TRANSPORTTAS VOOR GEREEDSCHAP - SLS

Meer Weten